سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴

فرمانده سپاه کاشمر: مساجد نقطه حرکت و مبارزه با جنگ نرم دشمن است/ اختصاص بودجه به ۱۶ مسجد کاشمر برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی




فرمانده سپاه ناحیه کاشمر با بیان اینکه مساجد نقطه حرکت و مبارزه با جنگ نرم دشمن هستند از اختصاص بودجه به مبلغ ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان به ۱۶ مسجد کاشمر خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری بخش مرکزی کاشمر سرهنگ پاسدار علیرضا سازگار امروز در گردهمایی ارکان مساجد کاشمر در محل مسجد امام رضا(ع) این شهرستان با اشاره به اهمیت مساجد گفت: امام جماعت، هیأت امناء، پایگاه بسیج، کانون فرهنگی، هلال احمر و سایر نهادهای حاضر در مسجد ارکان یک مسجد را تشکیل می‌دهند که هماهنگی بین این ارکان بسیار مهم است.

وی ادامه داد: حضرت امام خمینی(ره) می‌فرمایند مسجدهای خود را حفظ کنید و به مساجد بروید تا این نهضت به ثمر بنشیند و مملکت شما نجات پیدا کند و یا در جای دیگر می‌فرمایند مساجد سنگر است و این سنگرها باید حفظ شود.

فرمانده سپاه ناحیه کاشمر افزود: همچنین مقام معظم رهبری می‌فرمایند مسجد مظهر آمیختگی دنیا و آخرت و پیوستگی فرد و جامعه در دیدگاه و اندیشه مکتب اسلام است.

سازگار خاطرنشان کرد: هسته‌های اولیه انقلاب و شروع نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) از مساجد آغاز شد ضمن اینکه در صدر اسلام نیز بسیاری از وقایع مهم در مسجد اتفاق می‌افتاد و تصمیم‌گیری می‌شد.

وی اظهار داشت: دشمنان ما هم به اهمیت مساجد واقف شده‌اند و لذا در صدد آسیب زدن به این مساجد هستند به عنوان مثال رژیم صهیونیستی در جنگ ۲۲ روزه، ۲۰۰ مسجد را در نوار غزه آسیب زد و امروز داعش هم مساجد شیعیان و اهل تسنن را خراب می‌کنند چرا که می‌دانند نیروهای حزب‌اللهی از درون همین مساجد شکل می‌گیرند.

فرمانده سپاه کاشمر تصریح کرد: در روایات برای کسی که به مسجد می‌رود پاداش‌های زیادی ذکر شده است از جمله آمده است که برای هر گام که به سوی مسجد برداشته شود ۱۰ حسنه در نظر گرفته شده، ۱۰ گناه محو و ۱۰ درجه افزایش می‌یابد.

سازگار با اشاره به نقش و اهمیت مساجد در مقابله با جنگ نرم دشمن اظهار داشت: به منظور بصیرت بخشی به جامعه و نیز مقابله با آسیب‌های اجتماعی از امسال طرحی توسط بسیج و سپاه اجرا می‌شود که در قالب این طرح در کاشمر ۱۶ مسجد شامل یک مسجد الگو، ۱۱ مسجد سطح دو و چهار مسجد به عنوان سطح یک انتخاب شده‌اند که به این مساجد بودجه‌هایی از ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان اختصاص پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: امیدواریم با تلاش ارکان مساجد در کاشمر این ۱۶ مسجد در سال آینده به ۳۲ مسجد برسد و در سال‌های بعدی تمامی مساجد شهرستان در قالب این طرح قرار گیرند و با بودجه‌هایی که به آن‌ها اختصاص پیدا می‌کند برای افزایش بصیرت و آگاهی‌های اجتماعی و نیز مقابله با مشکلات و آسیب‌ها در حوزه استحفاظی خود گام بردارند.

فرمانده سپاه کاشمر تصریح کرد: مساجدی که قرار است به عنوان مسجد الگو و نمونه انتخاب شوند باید دارای ویژگی‌هایی باشند از جمله اینکه در عرصه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و دفاعی حرف برای گفتن داشته باشند و همچنین ارتباط مؤثر با سازمان‌هایی مانند مرکز رسیدگی به امور مساجد، سازمان تبلیغات، اداره اوقاف و … داشته ضمن اینکه بسیجیان این مساجد باید به شرکت در نماز جماعت مقید باشند و از ظرفیت تشکیل گروه‌های جهادی هم برخوردار باشند.

وی افزود: کمک به افراد نیازمند و بی‌بضاعت و نوعرسان نیازمند جهیزیه در حوزه استحفاظی مسجد، تلاش برای حضور حداکثری در نمازجماعت، تشکیل صندوق قرض‌الحسنه برای کمک و اعطای وام قرض‌الحسنه به افراد نیازمند و احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر از جمله دیگر شاخصه‌هایی است که یک مسجد الگو باید داشته باشد.

سازگار خاطرنشان کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر به درستی در یک مسجد اجرا شود دیگر نباید شاهد وجود افراد بیکار، بزهکار، آمار بالای طلاق و مشکلات افراد مستضعف در حوزه استحفاظی مسجد باشیم و برای دستیابی به این هدف باید از اقشار و گروه‌های مختلف دعوت به عمل آید تا با حضور در مسجد برای رفع این مشکلات راه حل ارائه دهند.

فرمانده سپاه ناحیه کاشمر گفت: مساجد نقطه حرکت و مبارزه با جنگ نرم دشمن هستند و لذا ما اگر می‌خواهیم به هدف انقلاب اسلامی که دستیابی به تمدن اسلامی است برسیم باید با کمک مساجد، افراد را اصلاح کنیم تا این افراد یک جامعه سالم و صالح را تشکیل دهند و آن وقت این جامعه بتواند برای ظهور امام زمان(عج) زمینه‌سازی کند.

با حضور هیئت امناء ، خادمین و فرماندهان پایگاههای بسیج ثارالله و امام علی و مدیران کانون های مساجد نورالارض و نورالثقلین و همای رحمت در این همایش حضور داشتند .

www.ghoozhd.ir

کانال قوژد آنلاین : تنها پایگاه خبری رسمی اطلاع رسانی روستا @ghoozhdonlin



  • شهریور ۲۷, ۱۳۹۶
  • |
  • بدون دیدگاه
  • |