السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)
یادی از مرحوم کافی به بهانه فرارسیدن نیمه شعبان :
آن که یک عمر گفت مهدی جان —————- داد در روز عید مهدی جان
بی شک بسیاری از ما نوارهای مرحوم کافی و ناله های ” یابن الحسن ” ایشان را شنیده ایم سخنرانیهایی که بعد از گذشت چند دهه هنوز برای ما تازگی دارد . کسی که گاهی با زبان شیرینش شنونده های خود را می خنداند و گاهی با صدای منحصر به فردش آنچنان آنها را منقلب می کرد که همگی ناله و مناجات می کردند.
بقیه در ادامه مطلب …
از ویژگی های بارز مرحوم کافی اخلاص و علاقه شدید ایشان به آقا امام زمان (عج) بود . از آیت الله مرعشی نجفی (ره) نقل شده است که :
“در تاریخ به یاد ندارم کسی همانند مرحوم کافی یاد امام زمان را زنده نگه داشته باشد “
زندگی کوتاه مرحوم کافی سراسر تلاش خستگی ناپذیر برای آشنایی مردم با امام زمان و اهل بیت بود به طوری که ایشان به بلبل بوستان امام زمان (عج) معروف شدند. ایشان بنیان گذار مهدیه تهران و بسیاری از مهدیه های شهرهای مختلف کشور بودند . در زمانی که کمتر کسی با دعای ندبه و کمیل مانوس بود و مسجد مقدس جمکران برای بسیاری نا آشنا بود ایشان با برگزاری جلسات دعا و سخنرانی و با شرکت چند هزار نفری مردم شور و حال خاصی به فضای آن زمان کشور دادند.
ایشان با بیانی ساده و عامیانه و با لحن و صوتی که فقط منحصر به خود ایشان است شوری خاص به مجلس و منبرها می بخشید به طوری که در اکثر منبرها مردم از شهرهای دور خود را به مجالس ایشان می رساندند و با اشتیاق تمام نوارهای صوتی مرحوم کافی را پخش می کردند.
سرانجام مرحوم کافی در حالی که تنها 42 سال از عمر پربرکتش گذشته بود در سانحه رانندگی در جاده قوچان در صبح نیمه شعبان (سی تیرماه 1357 ) در حالی که به گفته شاهدان عینی با سر و رویی خونین سه بار ناله “یا صاحب الزمان ” سر داد به دیدار معبود شتافت . تشییع جنازه مرحوم کافی با شرکت انبوه مردم مشهد انجام شدو در آرامگاه خواجه ربیع مشهد به خاک سپرده شد .از ایشان 4 پسر به نامهای رضا – محسن (روحانی ) مهدی و هادی و دو دختر به نامهای ملیحه وسعیده به یادگار مانده است .
مرحوم کافی چندین بار در کاشمر سخنرانی کردند و یک بار نیز برای مراسم ترحیم به مسجد بالا ده ” امام جعفر صادق (ع) ” روستای قوژد آمدند.
شادی روحش صلوات
چند فایل صوتی از مرحوم کافی
” برای دانلود روی فایلها کلیک کنید “